MarketingDirect – Lista Firmelor Din Romania

Baze De Date Si Marketing Online

SMS Marketing

Rapid, eficient, si citit imediat. Expeditia mesajelor se va face prin platforme profesionale si optimizate special pentru SMS Marketing. Luati legatura cu destinatarii dumneavoastra rapid si eficient printr-un simplu SMS. Mesajul este imediat citit, dupa doar cateva minute. Nu exista costuri ascunse, platiti doar mesajele pe care le trimiteti. Incercati gratuit serviciile noastre, si descoperiti cum puteti maximiza impactul campaniilor dumneavoastra .

EMAIL Marketing

Platforma on-line profesionala. Emailuri personalizate trimise unor grupuri tinta eficient targetate si actualizate in permanenta. Campaniile de Email marketing au diferite obiective. Fie ca ti-ai propus sa valorifici oportunitatile de vanzare, sa atragi atentia publicului, sa iti faci vizibil brandul, produsele sau vrei sa fidelizezi consumatorii, fiecare dintre aceste obiective sunt usor de atins atunci cand rata de livrare a emailurilor tale creste cu fiecare campanie.

FAX Marketing

Initiem si derulam campanii de FAX Marketing catre mii de destinari. Mesajul tau va ajunge cu siguranta la potentialii clientiScopul firmei noastre este acela de a oferi servicii premium de trimitere a faxurilor, la preturi mult mai mici fata de cele ale competitorilor. De asemenea, ne-am dori sa avem oportunitatea de a va prezenta dumneavoastra si companiei pe care o reprezentati oferta noastra completa. Incercati servicii nelimitate pentru nevoile dvs!

Top