Jelifer.ro – Imbracaminte si incaltaminte pentru toate gusturile

Atunci când alegi rochii de seara dama, așază‐te și asigură te că ating partea de sus a rochiei . Nu achiziționa haine si incaltaminte din magazinele necunoscute, deoarece ai putea avea surprize neplăcute în privința măsurilor pentru salopete de dama . Probează-le înainte de a le cumpăra și mergi întotdeauna la cumpărături cu un prieten cu spirit de observație sau cu o femeie în ale cărei gusturi ai multă încredere.

Deși pare simplu să-ți găsești rochii de zi dama, alegerea unor articole vestimentare prea mari sau prea mici reprezintă cea mai răspândită greșeală pe care o fac bărbații. Dacă încerci imbracaminte de dama sau o pereche de pantaloni și te întrebi dacă nu cumva este prea mare sau prea mică pentru tine, în mod sigur nu ți se potrivește. Alege hainele care îți vin ca o mănușă, însă evită-le pe cele mult prea strâmte. Chiar dacă ai un corp atletic, cămașa ai cărei nasturi par să se rupă în orice moment nu creează o impresie prea bună în ochii privitorilor.

Imaginea nu este totul, însă este foarte importantă. O serie de studii au demonstrat, de‐a lungul timpului, că modul în care arătăm ne poate ajuta în carieră, de la obținerea unui job mai bun până la creșterea salariului și avansarea la locul de munca. Totodată, mai multe cercetări citate de revistele mondene au demonstrat că persoanele atractive sunt percepute ca fiind mai inteligente, mai fericite, mai interesante și mai de succes decât celelalte. Cu siguranță, nu îți dorești să fii judecat greșit din cauza alegerii nepotrivite a hainelor.

Top