Dezvoltare web – Avantaje –

Secventa de dezvoltare web si un studiu clar al etapelor este cheia succesului intregului proiect. Este posibil ca utilizatorului sa nu i se para ca aceasta dezvoltare web este o problema. De fapt, fiecare etapa a ceea ce inseamna dezvoltare web este o munca minutioasa, pentru care fiecare dezvoltator din firma SEO este responsabil.

Dezvoltare web cuprinde nu numai dezvoltarea de proiectare si programare, asa cum ai putea crede, ci si o analiza detaliata a proiectului, cooperarea cu clientul si cautarea de solutii pentru atingerea obiectivelor proiectului.

Programarea web PHP este un limbaj comun de programare cu scop general. PHP este special conceput pentru dezvoltare web si codul sau poate fi incorporat direct in HTML.

Avantajele acestei metode de dezvoltare web sunt ca designerul de web nu se limiteaza la niciun cadru prezent in toate sistemele de management al site-urilor (CMS), poate face orice cu designul site-ului si chiar cu fiecare pagina individual, limitat doar de imaginatia sa. Un alt avantaj este ca site-ul, format din cod html pur, practic nu creeaza nicio sarcina pe server, este mult mai mic decat orice alt CMS si cu un aflux de vizitatori nu va ingreuna sau va incetini, paginile acestuia, site-ul deschizandu-se intr-o secunda. Absenta de pagini duplicat pe astfel de site-uri va afecta pozitiv pozitia  in motoarele de cautare. Pentru site-urile html precum si pentru CMS exista un numar mare de sabloane.

Cea de-a treia si cea mai eficienta metoda de dezvoltare web este utilizarea unui CMS (sistem de management al continutului sau a unui sistem de gestionare a continutului), cum ar fi: WordPress care este un sistem gratuit de administrare a site-urilor open source care s-a dovedit timp de multi ani si care permite sa creezi aproape orice site. Dezvoltatorii web experimentati confirma ca Drupal este cel mai puternic CMS. Cu toate acestea, este si cel mai dificil de utilizat. Drupal, datorita flexibilitatii, este cel de-al doilea CMS cel mai folosit in lume, dar nu este un favorit printre incepatori. Pentru a dezvolta cu succes un web complet cu Drupal, trebuie sa-i cunosti tainele si sa ii afli elementele de baza ale codarii.

Aceasta tendinta este relevanta in special pentru versiunile mobile ale site-urilor web. In prezent, dezvoltatorii incearca sa faca totul pentru a se incadra in ecranul mic al unui smartphone, aproape toate programele digitale. Ei inteleg ca oamenii se confrunta din ce in ce mai putin cu calculatoarele cand se termina orele de lucru. Prin urmare, aplicatiile mobile incep sa functioneze cu succes si functional ca si site-urile familiare. Acestia castiga aceeasi popularitate ca si resursele internet scalate. Partea vizuala a procesului de dezvoltare web a avut de infruntat de asemenea, cateva modificari . Aceste transformari “au dezlegat mainile” designerilor, care nu se pot limita acum in viziunea creativa. Principalul lucru este sa intelegem tendintele si sa le folosim cu pricepere in implementarea sarcinilor strategice ale companiei.

Top