For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Despre noi

Despre gayz și povestea noastră

Suntem o echipă de tineri specialiști în marketing online și optimizare pentru motoarele de căutare pe internet . Am dezvoltat și dezvoltăm în continuare mai multe platforme web care să vină în ajutorul tuturor categoriilor de public . Platforma de anunțuri gayz se adresează în special persoanelor cu orientare gay însă nu este limitată doar la această orientare sexuală , deoarece există și alte categorii de orientări sexuale care intră în sfera acestei orientări . Dorim să venim în ajutorul celor care doresc să caute un partener pentru relație , distracție sau doar sex beneficiind de confidențialitate și siguranță . Nu cenzurăm anunțurile care vor fi publicate însă vă rugăm să nu postați același anunț de mai multe ori și totodată în anunțurile postate să utilizați un limbaj civilizat .

De ce noi ?

Este un portal 100 % Românesc și oferim asistență tehnică celor care nu se descurcă cu utilizarea portalului , deși am avut în vedere să îl facem cât mai simplu de utilizat .

Confidențialitate Maximă

Nu este nevoie să treceți datele reale ( nume , prenume ,adresă sau număr de telefon ) și nu vă limităm asupra conținutului care doriți să îl postați în platformă .

Mesagerie Inclusă

În platforma noastră puteți primi mesaje de la alți utilizatori care sunt vizibile doar pentru dumneavoastră și puteți răspunde la aceste mesaje din panoul de administrare al contului dvs .

0

Total Cars

0

Hose For Sale

0

Active Users

0

Featured Jobs

Top