Cum savurăm noi experiențe în viața de cuplu monotonă

Cum savurăm noi experiențe în viața de cuplu monotonă

La un moment dat în viața oricărui cuplu este normal să apară monotonia sau lipsa de pasiune , mai ales atunci când rutina de zi cu zi începe să fie banală sau automată , dar asta nu înseamnă că trebuie să stați indiferent în timpul dumneavoastră și partenerul dumneavoastră vă distanțați emoțional unul de altul . Chiar dacă a trecut ceva vreme de când sunteți împreună și a-ți încercat împreună diverse fantezii sau plăceri comune , asta nu înseamnă că trebuie să vă plictisiți în dormitor.

Sunt multe cauze care pot duce la apariția monotoniei în dormitorul conjugal , de la stresul zilnic și ritmul alert al vieții de la oraș, combinat cu oboseala , sarcinile în exces de la locul de muncă , anxietatea sau pur și simplu dorința de a face ceva nou. . Plus că pandemia din ultimii doi ani nu ne-a ajutat prea mult în privința asta , aducând un plus de stres și nesiguranță care se reflectă și în viața de cuplu .

Nu aveți nevoie de o anumită ocazie pentru a face sex. Dacă îl faceți doar pentru că trebuie să existe foarte multe șanse să ajungă la un impas major în relația voastră. În plus față de considerentele anterioare , sexul este foarte bun pentru a scăpa de stres și tensiunea acumulată în această lume tumultoasă și agitată .

Dacă puteți să reaprindeți flacăra care există mai demult între dumneavoastră și partener, există multe modalități de a vă condimenta activitățile din dormitor. Ca atare nu căutați departe, deoarece vă puteți oferi câteva sfaturi utile și verificate pe mai multe rezultate rapide, pentru a reda scântei și dorința inițială în viața dumneavoastră sexuală.

Încercați să oferiți cadouri partenerului

Jucăriile sexuale sunt o modalitate ușoară și distractivă de a introduce ceva nou și interesant în dormitor. Acestea pot fi comandate discret de la sex shop fără a fi nevoie să intrați într-un magazin fizic și vor fi aduse de curier fără ca acesta să știe ce conține coletul .Jucăriile sexuale sunt grozave, deoarece există ceva pentru toată lumea. Dacă sunteți o persoană care nu are cunoștințe în departamentul de jucării sexuale , concentrați-vă asupra dumneavoastră și a nevoilor partenerului dumneavoastră pentru a vă consulta ce jucărie ar fi cel mai bine să aduceți în dormitor.

Acum, poate părea copleșitor la început cu diferite opțiuni, motiv pentru care este important să discutați ceea ce căutați pentru a ajunge la o concluzie. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai simplu și mai ușor de utilizat, atunci când luați în considerare cumpărarea unui vibrator anal , care este excelent pentru uz extern și un mod mai puțin intimidant de a introduce jucării sexuale partenerului dumneavoastră.

Lubrifiantul este arma dumneavoastră secretă și poate fi uitat destul de des. Este un accesoriu esențial! Gasiti diverse tipuri de lubrifianti de calitate la sex shop online .Un pic de lubrifiant poate face stimularea mult mai confortabilă în timpul sesiunilor solo dar și cu partenerul de sex . Dacă nu ați încercat deja să folosiți lubrifiant în timp ce vă masturbați, vă recomandăm să încercați și o rămâneți plăcut surprins .

Dacă vă cu adevărat să luați ceva satisfăcător, încercați ceva care, cu siguranță, va lăsa să vă vă mai mult, un vibrator acționat de o telecomandă care stimulează punctul G și vă permite să vă răsfățați cu niște distracții private în afara zilelor dumneavoastră normale. .

    

 

Adăugați niște fantezii speciale

Care sunt cele mai profunde dorințe sexuale ale dumneavoastră? Le-ați distribuit vreodată partenerului dumneavoastră? Discutarea despre dorințele sau fanteziile dumneavoastră sexuale poate părea incomodă la început, totuși, nu ar trebui, deoarece sunt o parte naturală a sexualității specifice. Începeți prin a deschide conversația, deși s-ar putea să vă simțiți ciudat la început, veți afla rapid că partenerul dumneavoastră vă împărtășește unele aceleași fantezii ca și dintre dumneavoastră.

Îndeplinirea fanteziei dumneavoastră sexuale poate fi la fel de simplă ca schimbarea rutinei dumneavoastră sexuale făcând sex în spatele mașinii dumneavoastră. Faceți o listă sexuală cu lucruri pe care amândoi ați dorit să încercați și să încrucișați fiecare activitate când ați terminat. Acest lucru vă va oferi amândurora ceva de așteptat cu nerăbdare.

Comunicați cu partenerul

Comunicarea este un aspect al sexului care nu se va demoda niciodată. Dacă sunteți cineva care se luptă cu sexualitatea, ceea ce face dificilă eliberarea în dormitor, atunci discutați despre asta cu partenerul dumneavoastră. Este important să păstrați lucrurile deschise și sincere pentru a vă asigura că amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă.

Problemele medicale, cum ar fi disfuncția erectilă sau uscăciunea vaginală, ar putea crea dificultăți la început să le discutați. Cu toate acestea, există soluții posibile pentru a ajuta la cucerirea acelor precum viagra pentru bărbați sau un lubrifiant pe bază de apă pentru femei. Dacă vi se pare dificil să discutați despre problemele, atunci când luați în considerare discutarea cu un terapeut sexual care vă poate ajuta pe dvs. sau pe partenerul dumneavoastră să treceți peste aceste probleme.

Comunicarea nu trebuie să se oprească la preludiu , ci trebuie să se întâmple și în timpul sexului. Sexul ar trebui să fie întotdeauna plăcut pentru toate părțile implicate. Dacă vă simțiți neliniștit sau vă doare, vorbiți. De, ar trebui să vorbiți dacă mai mult din experiența dumneavoastră sexuală.

Nu lăsați activitățile din dormitor să fie plictisitoare, deoarece aveți această viață scurtă pentru a o viață sexuală plictisitoare. Nu este niciodată prea târziu să-ți asumi plăcerea, așa că nu începi acum. Și nu uitați, sexul este distractiv, așa că bucurați-vă!

Top